Hajatelmia Täsmästä

Tämä on Täsmäteatterin ensimmäinen blogipostaus. Nämä sivut ovat Täsmäteatterin omat, uudet, hienot, nettisivut. Kiitos Otto ja Samuli!

Sitten viime kesän ovat suuret pyörät pyörineet ja on tapahtunut hurjasti asioita, jotka ovat johtaneet siihen, että kirjoitan tätä blogipostausta. Kalenteristani löytyy kymmeniä merkintöjä, jotka viittaavat jonkin uuden ja erilaisen syntymiseen. Se on vaatinut meiltä paljon kokouksia, pöytäkirjoja, kahvia ja pullaa, yhdistyslupa-asioiden selvittelyä ja erilaisten hakemusten täyttämistä. Kuukausiin on mahtunut niin iloa kuin kiitollisuuttakin, mutta myös pettymyksiä, vaikeuksia ja stressiä.

Silti – tässä me nyt ollaan. Täsmäteatterina. Upouutena ja valmiina haasteisiin!

Blogipostauksen valokuva on otettu tämän viikon maanantaina, kun otimme promokuvia Täsmäteatterin ensimmäisen oman produktion, 2400 sekuntia-monologin, käyttöön. Kuvassa minä, monologin käsikirjoittaja, nipsutan sen esiintyjän, Meri-Maijan, mekon takaosaa, jotta se näyttäisi kuvassa hiukan paremmin laskeutuvalta ja lyhyemmältä. Kuulemma nipsujen päällä oli melko vaikea istua kuvaa varten.

Seuraavien viikkojen aikana monologi harjoitellaan esityskuntoon ja sitten 2400 sekuntia saa ensi-iltansa heinäkuun lopussa tutulla maaperällä, Koukkuniemen vanhainkodin juhlasalin aulassa. Tulevaisuudessa esitys on mahdollista tilata muihin hoitolaitoksiin ja ympäristöihin vierailulle.

Tänään Täsmäteatteri aloittaa myös uuden suunnittelun, sillä syksyn apurahahaut ovat jo käsillä. Kesälle 2017 on suunnitelmissa jotain uutta ja erilaista, Näsijärven ja Pyhäjärven välimaastossa.

Oi miten jännää!