Täsmäteatteri etsii esiintyjiä Pispalan uittotunneliin

Täsmäteatteri etsii eri ikäisiä esiintyjiä elo-lokakuussa 2017 toteutettavaan teatteriesitykseen. Esitys toteutetaan Tampereella, Pispalan uittotunnelissa ja esityksessä tutkitaan toivon käsitettä. Teoksen ensi-ilta on syyskuun alussa.

Täsmäteatteri järjestää koe-esiintymisen hakijoille sunnuntaina 7.5.2017 klo 12-18 Uittotunnelissa. Koe-esiintymiseen ilmoittautuminen on auki 27.4. asti.

Haussa on harrastajaesiintyjiä toivoa käsittelevän teoksen ensembleen. Koska näyttämönä toimii 280 metriä pitkä ja 5 metriä leveä tunneli, esiintyjäensembleltä odotetaan kykyä, valmiutta ja ennen kaikkea halua keholliseen ilmaisuun. Lisäksi hakijoilta edellytetään sitoutumista teoksen harjoitus- ja esityskauteen. Sekä harjoitukset, että esitykset painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin, joten teokseen on mahdollista osallistua päivätyön tai koulun ohella. Haun alaikäraja on 15 vuotta.

Näyttelijöinä teoksessa toimivat mm. Koukussa TV-sarjasta ja Bodom-elokuvasta tuttu Santeri Helinheimo Mäntylä, sekä tällä hetkellä Teatteri Telakan When a Rainbow is Black -teoksessa esiintyvä Anna Kankila.

Esityksen taustalla on Täsmäteatteri-ryhmä, jonka tekijät ovat aiemmin pyörittäneen Koukkuniemen kesäteatteria. Uittotunneli-esityksen käsikirjoittaa Iira Halttunen ja ohjaa Meri-Maija Näykki. Valosuunnittelusta vastaa Alina Pajula ja musiikeista Santeri Helinheimo.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Yhteydenotot:

teatteritasma@gmail.com