Täsmäteatterin Uittovoima esitykselle Vuoden kulttuuriteko 2018 -kunniamaininta

TIEDOTE
Vapaa julkaistavaksi 5.2.2018 klo 16

Tampereen sivistys- ja kulttuurilautakunta on myöntänyt Täsmäteatterin Uittovoima projektille kunniamaininnan Vuoden kulttuuriteko  -palkinnon myöntämisen yhteydessä.

Näyttelijät Anna Kankila ja Santeri Helinheimo, ohjaaja Meri-Maija Näykki sekä valosuunnittelija Alina Pajula vastaanottivat kunniamaininnan Raatihuoneella järjestetyssä tilaisuudessa 5.2.

Uittovoima teosta esitettiin yhteensä 26 kertaa Pispalan Uittotunnelissa syys-lokakuussa 2017. Työryhmässä oli 19 henkilöä ja esityksen näki noin 900 katsojaa. Katsomopaikkoja ollessa 40/esitys Uittovoiman täyttöaste oli 88%.

“Näin nuorena tekijänä on tietysti mahtavaa tulla nähdyksi päättäjien taholta, mutta tämä on kyllä kunniamaininta ensisijaisesti Pispalalaiselle talkoohengelle! Ei tämä millään muulla resurssilla olisi toteutunut!”
– Meri-Maija Näykki, Uittovoima -esityksen ohjaaja

Täsmäteatteri haluaa kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, rahoittajia ja katsojia. Erityiskiitos myös työryhmälle, taustajoukoille, Pispalalle sekä tietysti arvon Uittotunnelille.

Uittovoimassa nähty “Tunneli toteutuu” taskulamppukoreografia löytyy nyt myös internetistä:

Esitys toteutettiin yhteistyössä Tampereen kaupungin satamapalveluiden kanssa. Projektin toteutumista ovat tukeneet Suomen Kulttuurirahasto, Pyynikin kesäteatterisäätiö, Tampereen kaupunki sekä Nuorisoseuroen 100 tapahtumaa, 1000 tarinaa -hanke.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Meri-Maija Näykki
040 567 3128
teatteritasma@gmail.com
www.tasmateatteri.com

Pressikuvat:
https://drive.google.com/drive/folders/0B3ZyTk_iRLdRNHktU1VQWDR1T2s?usp=sharing