Terveisin, Teatteri

Terveisin, Teatteri on esitys, joka postitetaan katsojan kotiin kirjeenä. Kirje sisältää viisi “näytöstä” eli pienempää kirjekuorta, joista löytyvät ohjeet esityksen toteuttamiseen. Teoksen esiintyjänä ja näyttämönä toimii vastaanottajan lähiympäristö, kun taas vastaanottaja itse on teoksen aktiivinen katsoja ja oman esityksensä ohjaaja. Yksi kerrallaan avattavissa kirjekuorissa on tehtäviä, jotka kannustavat poistumaan omasta asunnosta ja havainnoimaan ympäröivää maailmaa esityksenä. 

Elämähän on omanlaisensa näytelmä, mutta kuinka usein olet tarkastellut ympäröivää maailmaa kuin esitystä? 

Miten esitys tapahtuu?

Esitys koostuu tehtävistä. Esitykseen kuuluvat tehtävät voi tehdä joko yksin tai yhdessä lähimmäisen kanssa. Esitys suositellaan toteutettavaksi niin, että avaan yhden kirjekuoren päivässä viiden päivän ajan. Halutessasi voit myös avata useamman kirjekuoren päivässä tai vaikka yhden kirjeen viikossa. Jokaisen tehtävän toteuttamiseen kannattaa varata ainakin 30 minuuttia aikaa. Poikkeustila ei ole suorittamisen aikaa, joten toivomme että teet esityksen itsellesi parhaiten soveltuvassa rytmissä.

Mitä teokseen kuuluu?

Saat kotiisi ison kirjekuoren, jossa on yleisohjeet sekä 5 pienempää kirjekuorta, jotka sisältävät ohjeet 5 erilaisen esityksellisen tehtävän toteuttamiseen.

Miten voit valmistautua teokseen?

Tarvitset teoksen toteuttamiseen vain hiukan mielikuvitusta ja reipasta mieltä, sekä muutaman kotoa löytyvän esineen (kynä, älypuhelin tai puhelin ja kamera). 

Liput:

https://holvi.com/shop/TASMATEATTERI/

Tampereen kaupunki rahoittaa teosta niin, että tarjolla on  100 kpl ilmaisia lippuja esitykseen. Nämä ilmaiset liput ovat Tampereen kaupungin tukemia “pääsylippuja” pirkanmaalaisille. Täsmäteatteri myy lisäksi 5 € (materiaalit katettu) ja 10 € (kaikki kulut katettu) paketteja Holvi.fi-palvelussa. Kaikki paketit ovat sisällöltään samat.

Etätyöryhmä:

Meri-Maija Näykki, Iira Halttunen ja Markus Tapio

Terveisin, Teatteri on osa Tampereen kaupungin Yhdenvertaisesti sinun -kokonaisuutta. 

Esityksen yhteydessä rakentuvaan yhteisötaideteokseen pääset TÄSTÄ