Esitykset

Narttu Live (työnimi) on feministinen monitoimiareena ja katsojan sisäänsä imaiseva esitys. Se on feminiininen vaihtoehto Tampereen uudelle, maskuliinisemmalle areenalle.  Teoksen poikkitaiteellinen ydintyöryhmä koostuu naisista, muunsukupuolisista ja yhdestä transmiehestä. Mukana on artisteja sirkuksen, tanssin, burleskin, dragin, teatterin, musiikin, kuvataiteen ja feministisen aktivismin saralta.  Työryhmän käsissä syntyy urheilumaailmaa muusanaan käyttävä utopistinen tila, jossa muutkin kuin poika saunoo, kattoon on jäädytetty feminististen legendojenLue lisää...

Terveisin, Teatteri on esitys, joka postitetaan katsojan kotiin kirjeenä. Kirje sisältää viisi “näytöstä” eli pienempää kirjekuorta, joista löytyvät ohjeet esityksen toteuttamiseen. Teoksen esiintyjänä ja näyttämönä toimii vastaanottajan lähiympäristö, kun taas vastaanottaja itse on teoksen aktiivinen katsoja ja oman esityksensä ohjaaja. Yksi kerrallaan avattavissa kirjekuorissa on tehtäviä, jotka kannustavat poistumaan omasta asunnosta ja havainnoimaan ympäröivää maailmaa esityksenä.

PERFORMANSE – synttärikekkerit Ratinan sillan alla on tapahtumallinen esitys, joka kutsuu tamperelaiset yhdessä sillan alle juhlistamaan 240-vuotiasta Tamperetta. Esitys valjastaa Ratinan sillan arkkitehtuurin sirkusvälineeksi, näyttämöksi ja juhlapaikaksi. Teosta esitetään yhteensä 10 kertaa Tampeen päivän juhlaviikonloppuna:pe 27.9. klo 18:30 ja 20la 28.9. klo 18:30 ja 20su 29.9. klo 18:30 ja 20ma 30.9. klo 18:30 ja 20ti 1.10. klo 18:30 ja 20 Lue lisää...

8.9.–8.10.2017

UITTOVOIMA

Pispalan uittotunneli muuttuu unohdetusta betoniputkesta aivan toiseksi todellisuudeksi näyttelijöiden ja katsojien ryhtyessä yhteisiin talkoisiin.

Ohjaus: Meri-Maija Näykki
Käsikirjoitus: Iira Halttunen

Esitys on tilattavissa

2400 sekuntia

2400 sekuntia on monologiesitys, joka pohtii ajan olemusta. Alunperin hoivalaitoksiin suunnatussa esityksessä ääneen pääsee Neiti Aika - tuo luotettava ajan haltija, josta aika on ajanut ohitse.

Ohjaus: Meri-Maija Näykki
Käsikirjoitus: Iira Halttunen
Esityksen kesto: 30-40 minuuttia (ei väliaikaa)